Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες, έτσι γίνεται διαχρονικά. Θέλουν εκτός την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,

Ξεκίνησαν πάλι οι φημολογίες ότι η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα θέλουν να βγάλουν εκτός νόμου τον Λαϊκό Σύνδεσμο, και ότι έχει δοθεί το "πράσινο" φως από τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια.
Όχι ότι θα μας εξέπληττε εάν όντως συμφωνούσε ο Πρόεδρος σε κάτι σαν αυτο, αλλά μια τέτοια πράξη, θα αντιμετώπιζε ανυπέρβλητες δυσκολίες
Στην χθεσινή απρόοπτη συνάντηση του Παπούλια με τον Σαμαρά ο πρωθυπουργός μπήκε και βγήκε χωρίς να το γνωρίζει κανένα ΜΜΕ και...φυσικά δεν έκανε καμία δήλωση.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν σύμφωνα με τις φημολογίες ένα και μόνο θέμα.
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ώστε να τεθεί εκτός Νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι φήμες αυτές ξεκίνησαν μετά την "σφαλιάρα" από την MRB η οποία έδειξε πολύ μεγάλη άνοδο στα ποσοστά του κόμματος, παρόλη την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ εναντίον του.

Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός ζήτησε την ξαφνική συνάντηση για να πάρει την τελική έγκριση του Κ.Παπούλια.
Φυσικα μια τέτοια ενέργεια θα προκαλέσει πολιτικές και κοινωνικές ανωμαλίες, ενώ θα είναι απόπειρα εξοβελισμού από την κοινοβουλευτική διαδικασία του 15% του ελληνικού λαού.
Ποιός θα τους κατηγορήσει μετά εάν απαντήσουν με μη ειρηνικό τρόπο στην βία της τροϊκανής εξουσίας;
"Άλλο οι διώξεις και οι προφυλακίσεις και άλλο η επιχείρηση τέτοιου είδους αλητείας" είπε στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο defencenet.gr.

Σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες, έτσι γίνεται διαχρονικά.


Πηγή: defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.