Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Τροφή για τους λαθρομετανάστες τα σκυλιά και οι γάτες.

Από τότε που η χώρα έγινε ξέφραγο αμπέλι και γεμίσαμε με απίστευτες μάζες λαθρομεταναστών γίναμε μάρτυρες πολυπληθών αποτρόπαιων πράξεων και συνηθειών.
Μία από αυτές είναι η βρώση σκύλων και γενικώς αδέσποτων ζώων που στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες θεωρούνται ... γκουρμέ τροφή!
Οι στρατιές των λαθρομεταναστών κυνηγάνε ότι κινείται για να το φάνε, η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική. Τα σκυλιά και γάτες εξαφανίζονται, προς βρώσιν των βαρβάρων.
Μου λεγε, πρόσφατα φίλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού, οτι έχουν εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή όλα τα αδέσποτα σκυλιά και οι γάτες από τους λαθραίους τριτοκοσμικούς. Γι' αυτούς και τον ''πολιτισμό'' τους είναι κάτι φυσιολογικό έτσι κάνουν στην πατρίδα τους.
Πρόταση: Οι λαθραίοι να καλέσουν για τραπέζι τους εδώ υποστηρικτές τους, αριστερούς - διεθνιστές, να  γευματίσουν παρέα, ώστε να υπάρχει και ουσιαστική αφομοίωση. Για σκεφτείτε σκηνικό, ο Τσίπρας ή η Παπαρήγα να γευματίζουν με πακιστανούς, αφγανούς κλπ με κύριο πιάτο γάτα Αυλώνας ή σκυλάκι αδέσποτο Ωρωπού.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.