Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ισλαμική φρίκη: Αντάρτες τεμάχισαν 23 αιχμάλωτους του συριακού Στρατού!

Το Ιράκ έκλεισε το κεντρικό του συνοριακό φυλάκιο με τη Συρία και έστειλε στρατεύματα στη μεθόριο, αφότου Σύροι αντάρτες πήραν τον έλεγχο του περάσματος στο Αμπού Καμάλ και προχώρησαν σε εκτέλεση εν ψυχρώ και εν συνεχεία τεμαχισμό (!) των 22 ανδρών και του συνταγματάρχη που διοικούσε το φυλάκιο, δήλωσε ένας τοπικός διοικητής την Πέμπτη, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.
Για τον συνταγματάρχη είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Ιράκ ότι ήταν ζωντανός όταν του έκοβαν χέρια και πόδια οι "αγωνιστές της ελευθερίας" (κατά τους δυτικούς)...
"Το φυλάκιο Καέμ, απέναντι από το Αμπού Καμάλ, είναι κλειστό και πλέον υπό τον έλεγχο του Ιρακινού στρατού", δήλωσε εκπρόσωπος της ιρακινής κυβέρνησης στην περιοχή του Καέμ Φαχάν Φιταϊχάν.

Συνέχισε λέγοντας ότι μετά από αυτό οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις έχουν ήδη αναλάβει τον έλεγχο ακόμα ενός φυλακίου από τους Ιρακινούς συνοριοφύλακες.

Δυνάμεις τεθωρακισμένων των ιρακινών ενόπλων δυνάμεων και ελικόπτερα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στην μεθόριο με την Συρία και θα επιχειρήσουν να "σφραγίσουν" τα περάσματα προκειμένου να μην δημιουργηθεί μονοπάτι εφοδιασμού των ανταρτών, αλλά και για να μην πληγεί το ιρακινό έδαφος από αντεπίθεση του συριακού Στρατού, όπως έγινε στην περίπτωση της Τουρκίας και του Λιβάνου στον οποίο έχουν επεκταθεί οι συγκρούσεις.
Πηγή:defencenet.gr

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.