Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Μηχανοκίνητη δράση το Σάββατο στον Πειραιά


Μηχανοκίνητη δράση της Τ.Ο. Πειραιά‏Το πρωί του Σαββάτου 7/7 η Τ.Ο. Πειραιά σε συνεργασία με την Τ.Ο. Νίκαιας και τον πυρήνα Σαλαμίνας πραγματοποίησε εκ νέου μηχανοκίνητη ενημερωτική πορεία με επιτυχία. Η μηχανοκίνητη φάλαγγα ξεκίνησε από τα κεντρικά γραφεία του Πειραιά και αφού συναντήθηκε στην Νίκαια με τους υπόλοιπους συναγωνιστές κάλυψε σχεδόν ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή Νίκαιας και Κορυδαλλού. 

Η ανταπόκριση και υποδοχή του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή ενώ η γενικότερη αίσθηση που υπήρχε ήταν πως ο λαός μας περίμενε μία τέτοια κίνηση από εμάς ως απάντηση στην θλιβερή πορεία της Πέμπτης 5/7 των λαθρομεταναστών και των αναρχοαριστερών συνοδοιπόρων τους. 
Το κίνημα μας κυριολεκτικά εναντίων όλων αποδεικνύει καθημερινά ότι η δράση του δεν εξαντλήθηκε προεκλογικά και είτε με στοχευμένες ενέργειες συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο Έλληνα (κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης Ελλήνων, τράπεζα αίματος μόνο για Έλληνες κ.λ.π.) είτε με δραστηριότητες ενημέρωσης και ανύψωσης του φρονήματος του λαού μας συνεχίζει αυτό το οποίο υποσχέθηκε και αποτελεί αποστολή του : την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.