Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Λάμπρος Φουντούλης: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι κυματοθραύστης λαθρομεταναστών. Δείτε το βίντεο.


Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής κ. Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. 

"Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Χθες συζητούσαμε για τις λεπτές πλαστικές σακούλες. 
Σήμερα, δυστυχώς, καλούμαστε να συζητήσουμε για κάποιες απαίσιες σακούλες που χρησιμοποιούνται για τα νεκρά κορμιά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα νερά της Μεσογείου προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη. 
Η Ιταλία και η Ελλάδα καλούνται να αντιμετωπίσουν το κύμα των παρανόμων μεταναστών, τους οποίους εσείς προσκαλείτε, λέγοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά της και να τους υποδεχτεί. 
Η Ευρώπη μαζί με τις Η.Π.Α είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της δυστυχίας τους. 
Δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες Σύριοι και Λίβυοι πρόσφυγες. Βουλιάζουν τα Ελληνικά και τα Ιταλικά νησιά από ανθρώπους που πετούν στη θάλασσα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. 
Δεν θέλουν να καταγραφούν, ώστε να μην μείνουν αποκλεισμένοι στην Ελλάδα και την Ιταλία όπως επιτάσσει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. 
Εάν όντως τους χρειάζεται η Ευρώπη, ας τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα να προχωρήσουν στις υπόλοιπες χώρες. Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια να επαναπατριστούν άμεσα. 
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι ο κυματοθραύστης των λαθρομεταναστών που θέλουν να εισβάλλουν στην Ένωση. Πολεμήστε τα κυκλώματα των διακινητών στην Τουρκία και τη Λιβύη με κάθε τρόπο. Προστατέψτε τα σύνορα της Ευρώπης. Να βρούμε λύση άμεσα."

    Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.