Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΛΑΚΩΝΙΑ: Περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Νοτιοδυτικής Ελλάδος OPTIMIST & LASER 4.7 Γύθειο 22-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.



ΛΑΚΩΝΙΑ: Περιφερειακό πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Νοτιοδυτικής Ελλάδος OPTIMIST & LASER 4.7 Γύθειο 22-25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.

Σχολές Τριγώνου
Η επαφή των μικρών παιδιών με το άθλημα της ιστιοπλοΐας τα καθιστά υπεύθυνα για τις αποφάσεις που παίρνουν κατά τη διάρκεια της πλεύσης τους στα πλαίσια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης. Μη ξεχνάμε ότι σχεδόν από την πρώτη στιγμή που θα ταξιδεύσουν καλούνται να φερθούν ως μικροί καπετάνιοι του σκάφους τους.
Σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η φύση, παρέα με τη θάλασσα και τον άνεμο και φυσικά με την επίβλεψη και παρουσία των προπονητών τους, μακριά από θορύβους και τους καθημερινούς κινδύνους μαθαίνουν να βάζουν στόχους, ανακαλύπτουν ότι καταφέρνουν αυτό που στα πρώτα μαθήματα φάνταζε αδιανόητο, να ταξιδέψουν! Γίνονται κύριοι του εαυτού τους και του σκάφους τους.
Η αρχική εκπαίδευση περιλαμβάνει βασικές γνώσεις για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας και βασικούς κανονισμούς του αθλήματος, αρμάτωμα του σκάφους, εκμάθηση στο ταξίδεμα και στους ναυτικούς κόμπους. Στη συνέχεια, εκπαίδευση στους κανονισμούς αγώνων Ιστιοπλοΐας, εκμάθηση αγωνιστικής τεχνικής και τακτικής αγώνων.
Ο στόλος του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας περιλαμβάνει σκάφη τύπου optimist για τους μικρότερους, laser και europe για τους μεγαλήτερους.
Αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 ετών, κοντά στον Όμιλο έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα από τα συναρπαστικότερα αθλήματα, με μεθοδικότητα και ασφάλεια.
Η παρέα μας σας περιμένει!,

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.