Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος και ύβρη προς τον Λαό και τις επιλογές του, από το υπουργείο εξωτερικών του Ισραήλ.

"Το Ισραήλ εύχεται στη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των πολύπλοκων οικονομικών προκλήσεων", ανέφερε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, μετά τον σχηματισμό της ελληνικής κυβέρνησης.
"Μοιραζόμαστε την ελπίδα ότι η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο μέλλον. Το κράτος του Ισραήλ θα συνεχίσει να καλλιεργεί τη φιλία του με τον ελληνικό λαό και την κυβέρνησή του και θα εργαστεί για να επεκταθούν οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών", πρόσθεσε η ίδια πηγή.Τέλος, εκφράζει τις ανησυχίες του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. "Το Ισραήλ συμμερίζεται τις ανησυχίες των δημοκρατικών δυνάμεων στην Ελλάδα σχετικά με τα 18 μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο και την πιθανή επιρροή αυτής της ομάδας στην ανάπτυξη ρατσιστικών, ξενοφοβικών, και αντι-σημιτικών ιδεών στη χώρα", είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε ότι "έχουμε εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ελλάδας να αντιμετωπίσει και αυτή την πρόκληση και να διατηρήσει τις αρχαίες δημοκρατικές αξίες της".
ΥΓ. Δεν σέβονται τις επιλογές του Ελληνικού λαού που δημοκρατικά εκφράστηκε με την ψήφο του. Έπρεπε να επιστραφούν οι ''ευχές'' ως απαράδεκτες. Άλλα που τέτοια Εθνική στάση, από τους ναι σε όλα συγκυβερνήτες. 
Χρειάζεται Αρετή και Τόλμη  που δεν τη διαθέτουν οι προσκυνημένοι.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.