Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ρωσία: "Είδατε πόσο καλά όπλα παράγουμε;"

Το Ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti μετέδωσε για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης ότι "η κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού απέδειξε πόσο καλά είναι τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα"!
Πραγματικά χωρίς να συγκινούνται καθόλου ούτε από ΝΑΤΟ ούτε φυσικά από Τουρκία, το πρακτορείο μετέδωσε ότι "το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος δοκίμαζε  για λογαριασμό του ΝΑΤΟ τη Συριακή αεράμυνα».  Και πρόσθεσε:"η καταστροφή του αεροσκάφους κατέδειξε την αποτελεσματικότητα που έχουν τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα", τα οποία χρησιμοποιεί η Δαμασκός.

Δηλαδή με απλά λόγα, "κάνουν πλάκα" σε Τούρκους και ΝΑΤΟ και πλασσάρουν τα - εξαιρετικά, είναι γεγονός - αντιαεροπορικά τους!
"Η κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους από τη Συρία, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ούτε πρόκληση, ούτε ηθελημένη ενέργεια", τονίζει ακόμα η Ρωσία καλύπτοντας πλήρως –έστω και με κάποια καθυστέρηση– τη στενή της σύμμαχο Συρία.
«Εκτιμούμε ότι, είναι σπουδαίο αυτό το περιστατικό να μην θεωρηθεί πρόκληση, ηθελημένη ενέργεια, και να μην οδηγήσει επίσης την κατάσταση σε αποσταθεροποίηση»
Πηγή:defencenet.g

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.