Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Καταγγελία για το χάλι που κατάντησε την Υγεία ο Λοβέρδος


Δύο χρόνια+ μνημονιακών αλλαγών και είκοσι χρόνια μεταρρυθμίσεων στην υγεία και ο πολίτης στα νοσοκομεία αναστενάζει και στις ουρές τις ανύπαρκτης πρωτοβάθμιας φροντίδας σέρνεται.

Αν ρωτήσεις τον κ. Λοβέρδο πως εξελίσσεται η μνημονιακή πολιτική των αλλαγών στην υγεία δύο + χρόνια τώρα, θα σου απαντήσει με τον "ρητορικό στόμφο" που τον διακρίνει: "καταφέραμε σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης να διατηρήσουμε την προσβασιμότητα στο σύστημα υγείας".

Βέβαια ο κύριος Λοβέρδος δεν απαντά καθόλου στο ερώτημα σε ποια ποιότητα παροχών υγείας έχει προσβασιμότητα ο Έλληνας πολίτης επί υπουργίας του.

Μια επίσκεψη στα νοσοκομεία, όμως, θα πείσει και τον οποιονδήποτε καλόβουλο συνέλληνα ότι η κατάσταση στον χώρο της υγείας τα δύο + χρόνια των μνημονιακών αλλαγών στην υγεία στη περίοδο υπουργίας του κ. Λοβέρδου κατρακυλά στο χειρότερο.

Ελλειπή εφημερίες, έλλειψη φαρμάκων, κακή κατάσταση νοσοκομείων και φυσικά πολλοί, πάρα πολλοί λαθρομετανάστες που επισκέπτονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα νοσοκομεία μας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ παροχές υγείας που το σύστημα του Λοβέρδου αρνείται σε ΈΛΛΗΝΕΣ, είναι μόνο λίγα από τα συμπτώματα που δείχνουν τον μεγάλο ασθενή. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ...

Ταυτόχρονα, όλοι εμείς, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε μέσα σε έναν κυκεώνα φοροεισπρακτικών μέτρων , ακρίβειας και χαρατσιών, σε μια περίοδο που κράτος-τρόικα-αφεντικά μας εκβιάζουν κόβοντας τα ήδη πενιχρά επιδόματα του ΟΑΕΔ και στους υπόλοιπους εργαζόμενους μεροκάματα και δώρα, τρέμουμε στην ιδέα πως μπορεί κάποια στιγμή εμείς ή κάποιος δικός μας να αρρωστήσει.

Γιατί ξέρουμε, πως αν δεν έχουμε τα απαραίτητα χρήματα εύκαιρα, η ζωή μας, θα σταματήσει στο λογιστήριο του Νοσοκομείου.
΄Εχουμε στα χέρια μας επίσημη καταγγελία ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ που έχει στείλει δύο παιδιά στον Ελληνικό Στρατό, που πληρώνει, φόρους και χαράτσια και που άνεργος εδώ και δύο χρόνια, χωρίς επίδομα ανεργίας, χρειάστηκε νοσηλεία στο "ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ" για το μικρότερο του παιδί και του ζήτησαν να καταβάλει 303 ευρώ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .

Την ίδια ώρα που το νοσοκομείο είχε καταληφθεί από παιδιά λαθρομεταναστών, οι οποίοι απολάμβαναν τις παροχές υγείας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Μάλιστα, παιδάκι που μεταφέρθηκε από νησί, την ίδια ημέρα οι γονείς του αποφάσισαν να το βγάλουν από το νοσοκομείο, γιατί επάνω τους είχαν μόνο 120 ευρώ και δεν θα έφταναν για να πληρώσουν, για να κάνουν το παιδί τους καλά.

Μετά την Παιδεία, στην προσπάθεια τους να "φανούν καλοί" στα ξένα αφεντικά τους δεν διστάζουν να θυσιάσουν τον Έλληνα και την υγεία του. Και ασκούν το φονικό καθήκον τους ακόμα και στην νοσηλεία μικρών παιδιών.

Και αυτό δυστυχώς το ονομάζουν "Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία"...
Και νοιώθουν πως ο κόσμος τους χρωστάει...
Ξύλο ίσως;

Και εις ανώτερα κύριοι...
Θα σας "ξεπληρώσουμε" στις 6 του Μάη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.