Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μέσα η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...Εδώ επικρατεί η συνομωσία της σιωπής...



Όταν η μια, μετά την άλλη, οι δημοσκοπήσεις, φέρνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ένα βήμα πιό κοντά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ελάχιστος χρόνος αφιερώνεται από τα Ελληνικά κανάλια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα στελέχη της, για να παρουσιάσουν τις θέσεις και τις απόψεις  του Κινήματος, για το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες.

Ευτυχώς, ο κόσμος τους τελειώνει σιγά σιγά.
Η συνομωσία της σιωπής που επιβάλλουν, οι μεγαλοεκδότες - μεγαλοεργολάβοι, σπάει από εκεί που δεν το περιμένουν.

Αφιέρωμα στις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις δημοσκοπήσεις, φιλοξενούν οι New York Times.
Ο συντάκτης του δημοσιεύματος βρέθηκε στην προεκλογική εξόρμηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην περιοχή του Παπάγου.

"Το πρόγραμμά μας έχει στόχο μια καθαρή Ελλάδα, μόνο για Έλληνες, μια ασφαλή Ελλάδα", δήλωσε ο Ηλίας Παναγιώταρος, μοιράζοντας φυλλάδια.

Ο κ. Παναγιώταρος πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα, που περιέγραψε την εμπειρία μιας συγγενούς της, που την λήστεψαν.

"Την πέταξαν στο έδαφος, της πήραν 600 ευρώ που είχε βγάλει μόλις από την τράπεζα για να πληρώσει τη νοσοκόμα του άντρα της. Μάλιστα, ήταν κομμουνίστρια που μου είπε ότι θα πάω στη Χρυσή Αυγή να το καταγγείλω", λέει η ηλικιωμένη.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει πώς η λαθρομετανάστευση είναι ένα ζήτημα που κατέστη εκτός ελέγχου, σε μια περίοδο που η Ελληνική οικονομία αιμορραγεί κι η ανεργία αυξάνεται, αναφέρουν οι New York Times.

Στους NYT μίλησαν ακόμη, τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ηλίας Κασιδιάρης - υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής και ο Ιωάννης Λύρης - υποψήφιος Βουλευτής στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών.Στην Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας πολιτεύεται και το στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλίας Παναγιώταρος.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.