Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η καρδιά και το μέλλον της ελεύθερης Ελλάδος, Είναι ΕΔΩ!! Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Φλαμανδοί βουλευτές υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων. Βίντεο, φωτογραφίες.







































Ο κ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος όπου προσκεκλημένοι ήταν οι Βέλγοι Βουλευτές του Φλαμανδικού Εθνικού Κόμματος, Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman και η Γερουσιαστής Anke Van dermeersch.
Οι Βουλευτές του Vlaams Belang, οι οποίοι επισκέφτηκαν τις προηγούμενες μέρες μαζί με τους κκ. Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό, τα δοκιμαζόμενα από την λαθρομετανάστευση Ελληνικά νησιά εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και απηύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας μίλησαν και οι Ευρωβουλευτές κκ. Ελευθέριος Συναδινός, Γιώργος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης οι οποίοι κατέδειξαν τους κινδύνους της εθνοπροδοτικής πολιτικής των "ανοιχτών συνόρων", καθώς μαζί με τις ορδές των λαθρομεταναστών εισβάλλει και πλήθος ισλαμιστών τρομοκρατών.

Δείτε όλη την συνεδρίαση στο βίντεο και φωτογραφίες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.