Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Ηλίας Δήμαρχος με την πρώτη, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Zougla.gr

Μαύρα τα μαντάτα για το Μέγαρο Μαξίμου από την μόνη δημοσκόπηση που παραδοσιακά πλησιάζει, όσο κανείς άλλος, τα πραγματικά ποσοστά των εκλογών. 
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία σημειωτέον είναι η μόνη που δεν παρουσιάζει τεράστιο ποσοστό «αναποφάσιστων» για να κρύβει τους ψήφους της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές με 29%, έναντι 21% του δεύτερου και καταϊδρωμένου ΣΥΡΙΖΑ. 
Ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν Εθνικές Εκλογές, επί των εγκύρων, τα πράγματα είναι όμοια αφού η Χρυσή Αυγή πλησιάζει την αυτοδυναμία με 30,6%, δεύτερος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,4% και τρίτη έρχεται η ΝΔ με 11,2%, ενώ το "Ποτάμι" που διαφημίζουν όλοι βρίσκεται πίσω ακόμα και από τη ΝΔ!




Στο ερώτημα για τον Δήμο Αθηναίων, όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερος γύρος, αφού δήμαρχος θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει 46,3%. 
Δεύτερος με 30 μονάδες διαφορά έρχεται ο Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ βρίσκονται αμφότεροι κάτω από το 6%, όντας σύμφωνο με την εικόνα της Αθηναϊκής Κοινωνίας.

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.