Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Παρέμβαση αλληλεγγύης της Τ.Ο Πειραιά στο Σχιστό, για την ανεργία.



Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι Έλληνες και Ελληνίδες είναι η ανεργία, με τα επίσημα ποσοστά να φαντάζουν δυσθεώρητα για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Ένα από τα σοβαρότερα αγκάθια που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην εύρεση εργασίας, ιδιαιτέρως στις λαϊκές συνοικίες, είναι οι λαθρομετανάστες που απασχολούνται σε διάφορες δουλειές χάριν της «ανταγωνιστικότητας» τους, δηλαδή του χαμηλού μισθού με τον οποίο δέχονται να δουλέψουν.
Παρέμβαση σε αυτή την κατεύθυνση πραγματοποίησε η Τ.Ο. Πειραιά στο Παζάρι του Σχιστού. Οι Συναγωνιστές πήγαν στην περιοχή, βρήκαν ποιοι εργοδότες απασχολούν λαθρομετανάστες και τους αντιπρότειναν να πάρουν νέους Έλληνες άνεργους, που χρειάζονται την αλληλεγγύη μας. Η κίνηση έτυχε πλήρης αποδοχής από τον παρευρεθέντα κόσμο και έτσι συντόμως αρκετοί νέοι Έλληνες άνεργοι θα αποκτήσουν μια πρώτη δουλειά.
Η Αλληλεγγύη μας για τους Έλληνες που υποφέρουν από τις καταστροφικές πολιτικές των πολιτικάντηδων δεν είναι στα λόγια ή προεκλογικό τερτίπι. Η Αλληλεγγύη μας αυτή είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτη. Ο Αγώνας για την Πατρίδα και τον Λαό συνεχίζεται! Είτε έχουμε εκλογές, είτε όχι!

Η ιστορία ενός θαύματος ~ Οι Έλληνες. Βίντεο

  Δείτε το βίντεο.